Straight away

Praktijk Heerhugowaard ''de Noord''

Acupunctuur,Gewichtsbeheersing & Cryolipolyse

Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen,met Straight away!

 

 

Met Straight away reken je razendsnel af met die overtollige kilo’s en beloofd: ze blijven weg!

Afvallen met shakes, havermout, repen en soepen is makkelijk, verantwoord én ze zijn ook echt lekker!

De Straight away maaltijdvervangers stop je makkelijk in je tas, je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken, geen calorieën te tellen.

Verantwoord

 

De maaltijdvervangers van Straight away zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Afvallen met shakes en andere maaltijdvervangers van Straight away is verantwoord, de producten bevatten alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ook zijn de producten van Straight away zijn laag in de koolhydraten en laag in de calorieën.

 

Waar komt ons overgewicht vandaan?

 

De uitspraak : ieder pondje gaat door het mondje... kent iedereen wel toch? Het is echt zo. Door een verkeerde levensstijl werken we meer calorieën naar binnen dan dat we verbranden en daardoor wordt de energiebalans verstoort. Het overschot wordt opgeslagen als vet en geeft overgewicht.

 

Een afslankprogramma is een hulpmiddel om ons lichaam opnieuw te regelen. De kunst is om dit daarna zo te houden. Daarvoor is het nodig dat je jezelf bewust bent van jouw gedragingen en gewoonten.

In 4 stappen naar de nieuwe jij!

 

 

  • 1) De voorbereiding

Maak een afspraak voor een intake gesprek. Bij het intakegesprek bespreken we jouw doel en wordt er een op maat gemaakt Straight Away programma voor jouw samengesteld .

 

  • 2) Het afslanken

Je lijf is er klaar voor en jij mentaal ook! Vanaf vandaag ga je van start met het Straight away programma. Per dag gebruik je drie tot vier maaltijdvervangende producten per dag. Tijdens de wekelijkse weegconsulten in onze praktijk word je gewogen en worden de behaalde resultaten gemeten

 

  • 3) Stabiliseren

Het is belangrijk om na de maaltijdvervangende producten rustig over te gaan op normale voeding. Tijdens het opbouwen ga je stap voor stap het onbijt, luch en avond eten vervangen voor reguliere voeding.

 

  • 4) De nieuwe JIJ!

Super je hebt het gehaald! Je hebt de moeilijke momenten overwonnen en je levensstijl aangepast. Geniet van de complimenten die je krijgt en wees trots op je behaalde resultaat.

Praktijk Heerhugowaard ''de Noord

Middenweg 465C

1704BC Heerhugowaard

Tel. 06 37136470

Email. praktijkhhwdenoord@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved