SA recepten

Praktijk Heerhugowaard ''de Noord''

Acupunctuur,Gewichtsbeheersing & Cryolipolyse

Recepten & ideen met de Staight away producten

Latte Machiatto

Ingrediënten:

1 zakje Café noir shake Straight away

100 ml warme magere melk

150 ml warm water

1 kop sterke koffie of 1 theelepel oploskoffie.

 

Bereiding: Verwarm de melk en het water en doe dit samen met de koffie in de blender. Voeg hieraan het zakje Café noir toe en meng het geheel goed. Schenk in een glas en geniet van deze overheerlijke Latte Machiatto.

Chocolade Brownie (voor 2 maaltijden)

Ingrediënten:

1 zakje Chocolade Straight away shake

1 Loco choco crunch reep

12 eetlepels water.

 

Bereiding: Meng de inhoud van het zakje met de 8 eetlepels water en de in kleine stukjes gebroken reep in een vuurvast kommetje en meng goed door elkaar. Plaats het geheel 1,5 tot 3 minuten in de magnetron op 900 Watt. Eet smakelijk!

Caramel koekjes

Ingrediënten:

1 reep Caramel Straight away.

 

Bereiding: Verwarm de oven voor op 180C. Snijd de reep in kleine stukjes en leg dit op een bakplaat. Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven voor 4 minuten, daarna is het genieten van een heerlijke traktatie bij een kopje koffie of thee.

Pannenkoekjes

Ingrediënten:

1 zakje Oatmeal Straight away

1 ei

150 ml water

beetje olijfolie

 

Bereiding: Meng water, ei en het zakje havermout goed door elkaar. Verwarm een beetje olijfolie in de koekenpan en giet het havermoutbeslag in de pan. Laat op een zacht vuurtje stollen en draai de pannenkoek om! Nog 1 minuutje doorbakken op een laag vuurtje en smullen maar!!!

Muffin

Ingrediënten:

1 zakje vanille Straight away shake (of iedere andere smaak)

7 eetlepels water

optioneel snufje kaneelpoeder

 

Bereiding: Meng de inhoud van het zakje met de 5 eetlepels water in een vuurvast kommetje en meng goed door elkaar. Plaats het geheel 1 tot 3 minuten in de magnetron op 900 Watt. Bestrooi met wat kaneel en klaar is uw overheerlijke muffin!

Warme Chocolademelk

Ingrediënten:

1 zakje chocolade shake Straight away

100 ml warme magere melk

150 ml warm water.

 

Bereiding: Verwarm de melk en het water en doe deze in een blender. Voeg het zakje chocolade shake toe en meng het geheel goed. Het resultaat is een heerlijke, schuimige warme chocolademelk!

Café Espresso

Ingrediënten:

1 zakje Café noir shake Straight away

1 à 2 kop sterke koffie of 1 theelepel oploskoffie.

(optioneel extra 100 ml heet water)

 

Bereiding: Verwarm het water en doe dit samen met de koffie in de blender. Voeg hieraan het zakje Café noir toe en meng het geheel goed. Schenk in een glas en geniet van deze overheerlijke Café Espresso.

Praktijk Heerhugowaard ''de Noord

Middenweg 465C

1704BC Heerhugowaard

Tel. 06 37136470

Email. praktijkhhwdenoord@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved