Slankfood

Praktijk Heerhugowaard ''de Noord''

Acupunctuur,Gewichtsbeheersing & Cryolipolyse

Afslanken met slankfood

Je herkent het wel, overgewicht, vetrolletjes, te dikke buik en minder energie.

 

Praktijk HHW ''de Noord'' weet dat streng diëten niet voor iedereen haalbaar is, daarom hebben we het Slankfood programma voor jouw ontwikkeld. Het Slankfood programma is afvallen zonder hongergevoel. Wil jij graag gemakkelijk afvallen op een nieuwe manier waarbij je gewoon uit eten kan blijven gaan, en eten wat jij lekker vind? Lees dan snel verder en start vandaag nog!

 

Met het Slankfood programma val je snel en op een gezonde manier af zonder het idee te hebben dat je streng aan het diëten bent. Door middel van een eetschema met reguliere voeding en lekkere smaakvolle recepten ga je afslanken.

 

Je krijgt daarnaast ondersteuning van het voedingssupplement Aminoform. Een 100% natuurlijk product die jouw lichaam zonder risico's tijdens het afvallen alle benodigde aminozuren geeft. Hier door komt jou lichaam direct in de vetverbranding. Ook zorgt het supplement ervoor dat je geen hongergevoel hebt, je meer energie krijgt en de bloedsuikerspiegel stabieler blijft. De detox zorgt ervoor dat het lichaam ontslakt.

 

Voordelen van ons programma:

 

* Geen hongergevoel

 

* Je voelt je super fit

 

* Makkelijk vol te houden

 

* Inspiratie voor je huidige eetpatroon

 

* Je krijgt 60 smaakvolle recepten.

 

* 2 gratis weegmomenten in de praktijk

 

 

Het Slankfood programma bevat voor 4 weken voedingssupplementen. Na deze 4 weken kan je het programma steeds met 4 weken verlengen tot dat je jouw streefgewicht behaald hebt.

 

Om je nieuwe behaalde gewicht te behouden is het belangrijk om een goede opbouw te volgen. Dit doen we stap voor stap voor het beste resultaat.

 

Het Slankfood programma is ontwikkeld door praktijk Heerhugowaard ''de Noord'' en is hier door exclusief verkrijgbaar bij ons in de praktijk.

 

Praktijk Heerhugowaard ''de Noord

Middenweg 465C

1704BC Heerhugowaard

Tel. 06 37136470

Email. praktijkhhwdenoord@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved