Slimdiet

Praktijk Heerhugowaard ''de Noord''

Acupunctuur,Gewichtsbeheersing & Cryolipolyse

 

Slimdiet nu ook bij Praktijk HHW ''de Noord'' verkrijgbaar!

 

Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Daarom werken wij met de producten van Slimdiet. Deze succesvolle afslankmethode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag! De diëtisten van Slimdiet hebben smakelijke maaltijden ontwikkeld die boordevol eiwitten zitten. Deze maaltijden geven een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op precies de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar vet. Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen.

Zo werkt Slimdiet:

 

Slimdiet bestaat uit 36 verschillende maaltijden waar je uit kunt kiezen en altijd voor €1,99 per maaltijd. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en wekelijks een weegconsult. Je gaat afslanken volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf of vier Slimdiet-maaltijden per dag, en werkt toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. Slimdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Ook online traject & online bestellen is mogelijk.

 

Wil je graag afslanken zonder te komen wegen in de praktijk? Ook die mogelijkheid bieden wij. Je kan namelijk de producten online bestellen, deze worden dan op jouw huisadres bezorgd. Voor 16.00 uur besteld = de volgende dag in huis.

 

Het afslank tjaject kan je online volgen en voor e.v.t vragen kan je altijd bij de coach terecht.

 

Probeer het eerst zelf.

 

Wij geloven in de methode van Slimdiet. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er enthousiast over bent. Jij bent immers degene die ermee aan de slag gaat. Daarom heeft Slimdiet een assortimentbox ontwikkeld. Deze box bevat alle 36 maaltijden uit het assortiment van Slimdiet. Meer dan genoeg dus om het een week te proberen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortimentbox is exclusief bij ons verkrijgbaar voor slechts € 49,95.

Geef gerust een bericht of belletje als je de box wilt ophalen, want deze ligt voor je klaar. (helaas niet online)

De succesformule van praktijk HHW ''de noord'' & Slimdiet:

 

Betaalbaar

 

De beste persoonlijke begeleiding.

 

Duidelijk en effectief stappenplan.

 

Gemakkelijk vol te houden.

 

Lekkere en gevarieerde maaltijden.

 

Praktijk Heerhugowaard ''de Noord

Middenweg 465C

1704BC Heerhugowaard

Tel. 06 37136470

Email. praktijkhhwdenoord@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved