Cosmetisch acupunctuur

Praktijk Heerhugowaard 

''de Noord''

Cosmetisch acupunctuur
Cosmetische acupunctuur is een vorm van acupunctuur om huidveroudering tegen te gaan. Het is een effectief alternatief voor mensen die op een natuurlijke wijze hun huid willen verjongen. Met behulp van cosmetische acupunctuur kunnen lijntjes, rimpels, wallen en een slappe huid worden aangepakt. Het verfijnt en verjongt je gezicht op een natuurlijke manier waardoor je er beter, frisser en gezonder uit gaat zien. Het helpt onder andere bij:


- Rimpels

- Voorhoofd lijnen

- Kraaienpootjes

- Afhangende wangen

- Lachlijnen

- Bleek en futloos gelaat

- Verminderde elastiteit huid

- Opgezwollen of slappe huid

- Donkere kringen en wallen onder de ogen


Een cosmetische acupunctuur behandeltraject bestaat uit een reeks van 10 tot 15 behandelingen. De eerste 6 behandelingen vinden plaats in de eerste drie weken (2 behandelingen per week), daarna gaan we over op één behandeling per week in de periode die daarop aansluit. Dit behandelschema is van belang om de huidvernieuwing een flinke boost te geven en om een blijvend en optimaal effect te behalen.


De naalden die worden gebruikt bij cosmetische acupunctuur zijn ultradun, nog veel dunner en dan de naalden die worden gebruikt bij gewone acupunctuur. De naalden heel oppervlakkig gezet, hierdoor is cosmetische acupunctuur nagenoeg pijnloos.


Een behandeling duurt ongeveer 75 minuten en bestaat uit:


* Reiniging en masker

* Aanbrengen van de naaldjes op gezicht en hals, en het prikken van enkele acupunctuurpunten op het lichaam om algehele balans te creëren

* Aanbrengen dagverzorging.


Tijdens de eerste behandeling vindt eerst een korte intake plaats waarin we je gezondheid doornemen, je cosmetische wensen bespreken en je gezicht en hals bekijken. Tijdens de eerste behandeling en na afloop van de laatste behandeling worden er foto’s gemaakt van je gezicht zodat je achteraf zelf kunt zien wat de cosmetische acupunctuurbehandelingen voor jou gedaan hebben.


Wil je het effect na afloop van de behandelingen zo lang mogelijk vasthouden? Dat kan door één keer in de 1 tot 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan. De tijd staat niet stil en je huid blijft immers ook verouderen, dus blijvend je huid ondersteunen raden wij aan. Zo nodig kan je het behandeltraject na 5 jaar herhalen. Of dit noodzakelijk is, is vooral afhankelijk van je life-style (denk aan roken, zonnebaden, weinig drinken, ongezond eten etc.) en of je aanleg hebt voor snelle huidveroudering.

 

Tarieven


Intake gesprek incl. consult - € 75.-

(90 min.)


Vervolgconsult - € 75.-

(60 tot 75 min.)


De behandeling dient u tijdens het consult per pin of contant te voldoen.


Bij verhindering gaarne minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling afmelden. Bij niet nagekomen of te laat afgezegde behandeling brengen wij 50% van het consultbedrag in rekening aan de client.KOM IN CONTACT


Praktijk Heerhugowaard ''de Noord''

Adres: Middenweg 465C, Heerhugowaard

Email: praktijkhhwdenoord@gmail.com

Tel: 06 37 136470

Kvk nr. 58956123

OPENINGSTIJDEN


Maandag t/m Donderdag:

8.30 - 17.30 uur


Vrijdag t/m Zondag:

Gesloten

Copyright @ All Rights Reserved